Talviliikuntapäivä

Talviliikuntapäivää vietettiin 15.2. 

Oppilaat pääsivät taas perinteisesti valitsemaan pop up -koulussa mihin lähtivät liikkumaan. Liikunnanopettajien suunnittelemia valintamahdollisuuksia olivat: Laskettelua Simpsiöllä, uintia Tropiclandiassa, ratsastusta Hubertuksella, keilailua,  sulkapalloa, tennistä, squashia, pöytätennistä, salibandya, biljardia tai snookeria, kuntosali Tennis Centerillä, hip hoppia ja showtanssia Kipinällä, spinning tai kuntosali Sports Gymillä, kuntosali tai kuntonyrkkeily Wasamovella ja koululla luistelua, kävelyä, kaukalopalloa tai lumikenkäretkeilyä. 

Sää suosi ulkonaliikkujia. Simpsiöllä paistoi aurinko ja pakkastakaan ei juuri ollut.


Osa liikuntapäiväläisistä suuntasi kulkunsa Vaasan Hubertuksen tallille, jossa meitä ohjasi Milla ja Lea. Ratsukot ratsastivat kahdessa ryhmässä ja tunnin ajan, muiden tapittaessa silmä kovana kuinka maneesilla toimitaan. Tuntien jälkeen tytöt palkitsivat hevoset porkkanalla ja tallissa vielä tehtiin tarvittavat hoitotoimenpiteet.
Kiitos tytöt oli taas niin upeaa olla mukana! Tropiclandiassa nautittiin lämpimästä vedestä ja auringonkin pilkahduksista.


Koululla mm. laskettiin mäkeä uudessa mäessä...
Tekstit: Mervi Wahlroos, oppilaat sekä Tuija Nabb
Kuvat: Tuija Nabb, Mervi Wahlroos, Pia Viemerö, Milla Kosunen