Dreams!

Keskiviikkona 20.4 oli lupa unelmoida...

...saimme nimittäin koulullemme vieraaksi Dreamsteri Tommy Lindgrenin:


Monet ihmiskunnan suurimmista saavutuksista ovat saaneet alkunsa unelmasta – unelmasta olla turvassa, menestyä, pitää yhteyttä muiden kanssa tai tehdä jotain, mitä kukaan ei ole tehnyt ennen.
Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan. Jokaisen unelma ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi ja jaetuksi. Unelmat tuovat yhteen ihmisiä, niillä rakennetaan luottamusta tulevaisuuteen ja laitetaan liikkeelle suuria muutoksia. Ensimmäistä kertaa historiassa meillä on tekniset mahdollisuudet unelmoida maailmanlaajuisesti reaaliajassa. Kannustetaan nuoria kohti unelmiaan ja laitetaan liikkeelle hyvien muutosten aalto nuorille, yhteisöille, kaikkialle.
Dreamsillä vahvistamme nuorten ELÄMÄNTAITOJA, joiden avulla nuori tähtää kohti onnellista ja tasapainoista aikuisuutta. Inspiroimme kymmeniätuhansia 13-16-vuotiaita nuoria positiiviseen elämänkatsomukseen ja rohkaisemme heitä löytämään omat vahvuutensa, unelmoimaan ja tekemään töitä unelmiensa eteen. Samalla haluamme herättää laajempaa yhteiskunnallista keskustelua nuorison hyvinvoinnista ja heidän tulevaisuudennäkymistään.

KOKEILE 30 PÄIVÄN HAASTETTA – #DREAMSTERI

Kokeilemalla rohkeasti erilaisia HAASTEITA  voi löytää oman juttunsa ja edetä kohti unelmiaan. Apuna haasteiden seuraamisessa ja jakamisessa on 30 päivän haasteita varten räätälöity Thirty for Dreams -applikaatio, mutta haasteen voi tehdä mainiosti myös ilman sitä. Omia ja yhteisiä haasteita voi jakaa ja muita kannustaa some-kanavissa hashtagilla dreamsteri. Dreams.fi löytyy Instagrammista, Facebookista, Twitteristä ja Snapchatistä.
Lähde: http://www.nuori.fi/toiminta/dreams/