Valokuvausretki PilvilammelleRetki- ja valokuvauskerholaiset kokoontuivat tiistai-iltana 1.12.2015 klo 17.30 Pilvilammen parkkipaikalla. 

Urheat kuusi retkeläistä ja kaksi retken vetäjää lähtivät tarpomaan pilkkopimeää polkua pitkin kohti lampea valokuvaustarvikkeisto mukanaan. 

Päästyämme lammelle katselimme kaunista tähtitaivasta, kunnes silmämme alkoivat erottaa liikettä pimeässä metsässä: Olivatko tontut jo liikkeellä punaiset kaulahuivit kaulassaan? -olihan jo joulukuun ensimmäinen päivä... Hetken katseltuamme ympärillemme retkeläisten iloksi tuli jänis kivelle istuskelemaan ja katselemaan uteliaana retkeläisiä.

Jäniksen loikittua takaisin metsään, kohtasimme seuraavan eläimen -mikä otus tuo onkaan? Pitkä häntä laahasi maata ja kovin oli kömpelö askellus. Mitähän luontoretkeläiset vielä näkisivätkään....Seuraavan otuksen kohdalla jouduimme kyllä jo hieraisemaan silmiämme -kirahviko täällä Suomessa? Ja hymynaama seuranaan...enkä olisi uskonut että suomen metsissä asustelee myös meduusoja. Hetken ihmeteltyämme näkemäämme, istahdimme penkille hörppimään lämmintä mustaherukkamehua. Kylmä kun alkoi jo kipristellä varpaita. Eipä aikaakaan kun kuulimme puiden siimeksestä kummallista ääntä. Nyt ei retkeilijöitä enää naurattanut... 

                                            päätön ukko ilmestyi puiden takaa perässään luuranko.Nyt tuli kiire retkeilijöille! Niinpä keräsimme kimpsut ja kampsut ja lähdimme kipittämään takaisin polkua pitkin...no tokihan siinä yksi geokätkö piti matkalla katsoa vaikka alkoi jo olla:

Kiitokset reippaille retkeilijöille toivottavat:ps. Eihän tätä näkemäämme kukaan uskoisi, mutta onneksi meillä on valokuvia todistusaineistona! 

 Sekä Hyvää Joulun odotusta kaikille blogin lukijoille!