9A ja B Kööpenhaminassa


9A ja B starttaa hartaasti odotetulle leirikoulu matkalle Kööpenhaminaan 17.5 klo. 22.00 koulun pihasta. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua kun pakkaamme tavarat bussiin ja nimenhuudon, passien tsekkauksen (että varmasti on mukana) kömmimme linja-autoon ja matka voi alkaa. Matka sujuukin ihan mukavissa tunnelmissa mutta jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan Hämeenlinnan kohdilla pamahtaa meidän vihreästä linjurista rengas. Kuski päättää kuitenkin, että matka jatkuu kohti Helsinki-Vantaan kenttää.

Kruunut
Kun aamusella saavumme kentälle, tsekkaamme itsemme lennolle ja laukut hihnoille ruumaan menemistä varten.Ostoksiakin tulee jo heti tehtyä kentällä. Kööpenhaminaan päästyämme viemme laukut hotelliin ja sitten suuntamme pyöreälle tornille,josta on huikeat näköalat yli koko Kööpenhaminan ja Juutinrauman sillatkin erottuvat hyvin. Päivät kuluvat kuin siivillä kun on paljon päivisin ohjelmaa; Eläintarhaa, shoppailua, museoita, ruokailua,  pientä merenneitoa, marmorikirkkoa ja monen monta muutakin kohdetta ja yksi oli taatusti ylitse muiden ja se oli Tivoli. Kaikki oppilaat olivat aina kuin nakutettuna oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Viimeisenä iltana 9A luokan oppilaat pitivät hienon puheen opettajille ja huoltajille.
Rosenborgin linnan valtaistuinsali

Kiitos 9A ja B oli upea leirikoulu, tästä on hyvä jatkaa vielä muutamat viimeiset koulupäivät ennen kuin lennätte maailman tuuliin.


Hyvää kesää tai niin kuin tanskalaiset sanoisivat God sommer 
toivottelevat Reeta, Suvi, Eero ja Tuija